.Με το βλέμμα στο Eurogroup της Τρίτης


Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υλοποίηση των μέτρων συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι ανακτάται η αξιοπιστία της χώρας και η Ελλάδα εισέρχεται σε τροχιά ανάπτυξης. 

«Ο πρωθυπουργός ταξιδεύει πανέτοιμος για το Eurogrpup της Τρίτης και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα ρυθμιστεί την επόμενη εβδομάδα και η τελευταία λεπτομέρεια. Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης» επισήμανε κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου. 

Την ελπίδα ότι την προσεχή Τρίτη στο Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών θα καταλήξουν σε ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
«Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της η Ελλάδα, χρειάζεται μάλλον μια αναδιάρθρωση με όλους τους πιστωτές», δηλώνει ο Γερμανός οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Συμβουλίου, Λαρς Φελντ, σε συνέντευξή του σε Γερμανική εφημερίδα (Stuttgarter Nachrichten).
Διευκρίνισε ωστόσο ότι η γερμανική κυβέρνηση «δεν θα απαρνηθεί ευχαρίστως κεφάλαια, και μάλιστα όχι τον επόμενο χρόνο που είναι οι ομοσπονδιακές εκλογές».
Την ιδια ωρα αναπόφευκτη θεωρεί- σύμφωνα με την Bild- μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ο Γερμανός Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για θέματα Ενέργειας, Γκίντερ Έτινγκερ. 
Η εφημερίδα Bild επικαλείται δηλώσεις του σε κλειστό κύκλο στελεχών του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.