.«Θέλουμε τη ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση»


«Θέλουμε να παραμείνει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω τώρα που έχουμε καλύψει τα 2/3 της διαδρομής. Το πίσω είναι πολύ χειρότερο από το μπροστά». 

Η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αντώνη Σαμαρά είχε σαν κεντρικό της θέμα την παραμονή της ΔΗΜΑΡ στον κυβερνητικό σχηματισμό. «Έχουμε δύο επιλογές», είπε. «Η μία δύσκολη και η άλλη καταστροφική για τους φτωχούς και αδύναμους. 

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ταυτιζόμαστε ιδεολογικά και αξιακά αλλά συνεργαζόμαστε με συνέπεια για την πολιτική σταθερότητα και την έξοδο από την κρίση. Θέλουμε η ΔΗΜΑΡ να μείνει στο κυβερνητικό σχήμα. Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε εντάσεις γιατί το κόστος και οι αποφάσεις είναι μεγάλες και κρίσιμες. Δεν παίζουμε με την τύχη της χώρας, δε λέμε μισόλογα γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση».

Σε ό, τι αφορά τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά, είπε: «Συζητήσαμε και θέσαμε στόχους: πρώτον, να υπάρξει ρευστότητα. Να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλα τέτοια μέτρα». 

Χαρακτηριστική ήταν η φράση με την οποία ολκλήρωσε τις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Οι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι φτάσαμε στα όρια της αντοχής μας και πρέπει να βοηθήσουν ουσιαστικά και όχι να τιμωρούν έναν ευρωπαϊκό λαό».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.