.Επίθεση στη Ν.Δ από Σαχινίδη


Βολές εναντίον της Ν.Δ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, καταθέτοντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Αφορμή τα σχόλια που γίνονται από τη ΝΔ για την κατάσταση της οικονομίας τα προηγούμενα χρόνια. «Δώσαμε μια περίοδο χάριτος τεσσάρων μηνών στη ΝΔ» τόνισε, για να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται η προεκλογική ρητορική κατά του ΠΑΣΟΚ.
Πρόσθεσε ότι «αν ντρέπονται που είμαστε στην κυβέρνηση, ας μας το πουν ή ας μείνουν με τη ΔΗΜΑΡ. Τα λέω όλα αυτά, όχι γιατί θέλω να ασκήσω κριτική στη ΝΔ. 
Αυτή τη στιγμή πολύ συνειδητά, υπερασπίζομαι την ανάγκη επιτυχίας αυτής της κυβέρνησης, γιατί εκτιμώ ότι τυχόν αποτυχία της σηματοδοτεί και για αποτυχία της χώρας. 
Δεν έχω αυταπάτες, ότι σε περίπτωση αποτυχίας της, το ΠΑΣΟΚ θα βγει αλώβητο ή ότι θα έχει πολιτικά οφέλη» 
Άσκησε κριτική σε υπουργούς της παρούσας κυβέρνησης που προσλαμβάνουν την τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα με όρους παρελθόντος.

Μάλιστα υπογράμμισε πως «όποιος υπουργός δεν αντιλαμβάνεται και δεν αποδέχεται ότι στις σημερινές συνθήκες καλείται να παράγει το ίδιο ή και περισσότερο έργο με αυτό που παρήγε το υπουργείο του πριν τις περικοπές, 
της ίδιας ή και καλύτερης ποιότητας, με ολοένα και περισσότερους πόρους από τον προϋπολογισμό και τους φορολογούμενους, τότε είναι σε λάθος κυβέρνηση». 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.