.Καραγκούνης: "Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε"


Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν, αναμφίβολα, το πρόσωπο της βραδιάς και του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης". 
Ο μέσος της Φούλαμ προήχθη τη νύχτα της 12ης Οκτωβρίου 2012 σε "αρχιστράτηγο" του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς "παρέλαβε" απο τον Θοδωρή Ζαγοράκη το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική ομάδα, αυξάνοντάς το κατά μία. 

"Είναι πολύ σημαντικό για μένα οι 121 συμμετοχές, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν συνοδευτεί με επιτυχίες. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. 

Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος γι΄ αυτό" δήλωσε για το επίτευγμά του ο διεθνής μέσος και ύστερα αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Βόσνιους και τη χαμένη ευκαιρία να βρεθεί η Ελλάδα μόνη στη θέση του οδηγού: "Όταν δεν μπορείς να νικήσεις ένα παιχνίδι, είναι καλό να μην το χάνεις.

 Είναι κρίμα, γιατί σήμερα είχε πολύ κόσμο το γήπεδο και θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ήρθαμε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά. Όλα εξαρτώνται από μας. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, αυτό θα κάνουμε και την Τρίτη με την Σλοβακία, απέναντι σε μια καλή ομάδα που επίσης διεκδικεί την πρόκριση", επισήμανε.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.