.Συνάντηση Στουρνάρα - Τρόικας


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα με τη τρόικα. ο οποίος το πρωί συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων το πακέτο των μέτρων 11,9 δισ. ευρώ, που η κυβέρνηση επιδιώκει να κλείσει» με την τρόικα έως την επόμενη εβδομάδα. «Υπάρχει περαιτέρω πρόοδος. 
Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη. Οι συζητήσεις συνεχίζονται», ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, μετά τη συνάντηση. 
Ο ίδιος παράγοντας επισήμανε, επίσης, ότι «συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών θα γίνονται κάθε ημέρα, έως ότου τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις».
Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έχουν τις προσεχείς ημέρες συναντήσεις και με τους άλλους υπουργούς που εμπλέκονται στο πακέτο των 11,9 δισ. ευρώ.
Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Στουρνάρας, μετά την σύσκεψη στο Μαξίμου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την αύξηση των ορίων ηλικίας, καθώς σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν αυτό αποτελεί προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα δούμε».
Ο υπουργός Εργασίας παρουσίασε στον πρωθυπουργό τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την πάταξη της εισφοριδιαφυγής, το εργόσημο, τον κατώτατο μισθό, τη μείωση του μη εργοδοτικού κόστους κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.