.Χωρίς αστυνομική προστασία στο εξής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Χωρίς αστυνομική προστασία θα είναι στο εξής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με απόφαση του υπουργού Δημοσίας Τάξης Ν. Δένδια, με εξαίρεση τα κεντρικά γραφεία του κόμματος και τον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, 
η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων,
 ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων.

Η απόφαση ακολούθησε της εξαγγελίας του κόμματος ότι θα συνεχίσει τη δράση του σε υπαίθριες αγορές και εμποροπανηγύρεις, μετά τις επιθέσεις κατά αλλοδαπών μικροπωλητών σε Ραφήνα και Μεσολόγγι.

Ειδικά για το περιστατικό στο πανηγύρι της Ραφήνας, το βράδυ της Παρασκευής, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες ζήτησε επίσπευση της προανάκρισης και για τα δύο περιστατικά.

Εξώδικο της Χρυσής Αυγής στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Σε εξώδικη διαμαρτυρία προχώρησε η Χρυσή Αυγή. «Με προφανή πολιτική εντολή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, 

από σήμερα το μεσημέρι (10/9/2012) κλούβες και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκονται προκλητικά σταθμευμένα έξω από τα κεντρικά πολιτικά γραφεία του κόμματος επί της οδού Δηλιγιάννη 50, διενεργώντας ελέγχους σε όσους εισέρχονται ή εξέρχονται από αυτά», αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο του Συνδέσμου.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.