.Ομολόγησε η σύζυγος του θύματος - Πώς σχεδίασαν τη δολοφονία

Σε πλήρη ομολογία προχώρησε η 43χρονη σύζυγος του δολοφονημένου ιερέα, η οποία κρατείται από χτες και εξετάζεται στην Ασφάλεια του Πύργου.

Την ίδια στιγμή, ο 40χρονος φίλος της παπαδιάς, ο οποίος κρατείται και αυτός στην Ασφάλεια Πύργου, έχει ομολογήσει τις ενέργειες στις οποίες προέβη, σύμφωνα πάντα με το διαβολικό σχέδιο των δύο εραστών.

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον εφτά φορές με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του κληρικού, όταν το θύμα βρισκόταν μόνο του στο αυτοκίνητο και αφού η σύζυγός του είχε απομακρυνθεί. 

Σύμφωνα με το σχέδιο που είχε καταστρώσει η σύζυγος του ιερέα και ο εραστής της, είχαν προαποφασίσει σε ποιο σημείο θα δολοφονούσαν τον 52χρονο.

Έτσι η σύζυγος του θύματος που οδηγούσε το αμάξι σταμάτησε στο 21ο χιλιόμετρο Πύργου-Κυπαρρισσίας και απομακρύνθηκε στα χωράφια. 

Ο εραστής της παπαδιάς, βρισκόταν κρυμμένος σε παρακείμενους θάμνους, περιμένοντας τη στιγμή που θα σταματούσε το αυτοκίνητο, και θα απομακρυνόταν η σύζυγος του παπά. 

Μόλις έφυγε η παπαδιά, ο δράστης βγήκε από την κρυψώνα του, πλησίασε τον ιερέα που είχε βγει από το αμάξι του τον πυροβόλησε, τον σκότωσε και εξαφανίστηκε. 

Ακολούθως η 43χρονη, εμφανίστηκε φωνάζοντας σε διερχόμενους ότι δύο άγνωστοι με μοτοσικλέτα, σκότωσαν το σύζυγό της και εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να παραπλανήσει την αστυνομία. 

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε η προανάκριση από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, η 43χρονη παπαδιά περιέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.