.Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει Παιδικό Θέατρο


 Όταν πέφτει η αυλαία του 26ου Φεστιβάλ Πανελλήνιων Ερασιτεχνικών Θιάσων(7-16 Σεπτεμβρίου) στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου , ανοίγει η αυλαία του Παιδικού Θεάτρου.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΤΕΤΑΡΤΗ 19/09 (έναρξη 20:00 /Διάρκεια 70 λεπτά )
¨ Του φεγγαριού η τράτα στων αστεριών τη στράτα ¨, από το θέατρο «Φούρνο».
Ένα διαδραστικό έργο του Τάκη Χρυσούλη, που απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 7 ετών και βασίζεται στο παιχνίδι, στον αυτοσχεδιασμό και στη συμμετοχή των παιδιών.

ΠΕΜΠΤΗ 20/09 (έναρξη 19:00/ Διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά )
¨ Παραμύθια από ψέμα και αλήθεια,¨ από τη Εταιρεία Θεάτρου «Παίκτες». Μία βραβευμένη παράσταση, που αποτελείται από πρωτότυπα παραμύθια των αδερφών Γκριμμ και απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες. Μια παράσταση με χορό και ζωντανή μουσική.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/09(έναρξη 19:00/Διάρκεια 55 λεπτά )
¨ Μήλα- Ζάχαρη – Κανέλα ¨, από το θέατρο «Φούρνο».
Ένα παραμύθι γεμάτο συνταγές για πρωτότυπες μηλόπιτες για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών. Με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών .

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/09(έναρξη 20:00/ Διάρκεια 90 λεπτά )
¨ Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο,¨ από το Θέατρο Πρόβα. Μια σπαρταριστή κωμωδία, εμπνευσμένη από την παγκόσμια και την Ελληνική λογοτεχνία για τις ιστορίες των λουλουδιών, που κάποτε ήταν άνθρωποι και τις περιπετειώδεις βαφτίσεις τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/09 (έναρξη 20:00/ Διάρκεια 55 λεπτά)
¨Με της μουσικής τις νότες της καρδιάς ανοίγω πόρτες ,από το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου- «Θεατρομάθεια» .
Ένα τρυφερό, διαδραστικό έργο, του Τάκη Χρυσούλη για τη Χιόνη, τη μοναχοκόρη του Βοριά που μένει μόνη στα κρύα παλάτια του πατέρα της και παγώνει τα παιχνίδια των παιδιών. Μια ιστορία για την δύναμη της φιλίας και της μουσικής που καταφέρνει να λιώσει …τους πάγους.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.