.Βουλευτές - νταήδες τέλος! - Ο Άρειος Πάγος με εγκύκλιο που δείχνει την Χρυσή Αυγή επιτρέπει συλλήψεις βουλευτών που διαπράττουν κακούργημα!


- Δίχτυ προστασίας από την δικαιοσύνη στους πολίτες που έρχονατι αντιμέτωποι με αυτόκλητους βουλευτές - τιμωρούς
- Η εγκύκλιος ζητεί την φυσική παρεμπόδιση του επιτιθέμενου βουλευτή όπως συμβαίνει και με τους άλλους πολίτες
- Θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στο αυτόφωρο!
Όσα δεν τόλμησαν να κάνουν οι πολιτικοί τα κάνει η δικαιοσύνη η οποία στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και απλώνει δίχτυ προστασίας στους πολίτες - έλληνες ή αλλοδαπούς - που κινδυνεύουν από βουλευτές που νομίζουν ότι είναι υπεράνω των νόμων!
Με πολυσέλιδη εγκύκλιο προς τις εισαγγελίες και τα αστυνομικά τμήματα της χώρας ο Αρειος Πάγος ζητεί την σύλληψη βουλευτών σε περίπτωση που διαπράττουν κακούργημα. 
Σημειώνεται οτι το αν κάποια παράνομη πράξη συνιστά κακούργημα αυτό ορίζεται την ώρα της σύλληψης από το όργανο που είναι υπεύθυνο για την τήρηση της τάξης.
Η εγκύκλιος είναι σαφές ότι εστάλλη με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν τις περασμένες εβδομάδες με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι μαζί με ομάδες πολιτών έκαναν ελέγχους σε μικροπωλητές.
Η εγκύκλιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αποστέλλεται αφού τελευταία παρατηρείται έξαρση του φαινοµένου επιθέσεων, βιαιοπραγιών και διενέργειας ελέγχων σε αλλοδαπούς µετανάστες,
 σε σχέση µε τη νοµιµότητα της εισόδου και διαµονής αυτών στη χώρα καθώς και της ασκήσεως εµπορικής δραστηριότητας ορισµένων από αυτούς, από οργανωµένες οµάδες πολιτών. 
Προσθέτει μάλιστα ότι πολλές φορές στις παραπάνω ενέργειες πολιτών συµµετέχουν και µέλη του Κοινοβουλίου.
Διευκρινίζει επίσης ότι: «όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαµβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιµής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων».
Στις οδηγίες αναφέρεται ρητά επίσης ότι: "...Επιτρέπεται επίσης η φυσική παρεµπόδιση του επιτιθέµενου βουλευτή µε τα συνήθη αποτρεπτικά µέσα, που εφαρµόζονται στους παρανοµούντες κοινούς πολίτες, εκ µέρους των οργάνων της πολιτείας τα οποία έχουν την ευθύνη για την αποτροπή της διαταράξεως της δηµόσιας τάξης και την πρόληψη των εγκληµάτων (Αστυνοµία κλπ.)"

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.