.Στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ


Δεκάδες πολιτικά πρόσωπα, βουλευτές, πρώην υπουργοί και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχαν οι οικονομικοί εισαγγελείς στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν έχουν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία για κάποιο πολιτικό.
 
Εν τω μεταξύ, στα χέρια της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου περνάει ο φάκελος της δικογραφίας για την υπόθεση στην οποία επιχειρηματίας ενέπλεξε τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τους πρώην υπουργούς Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη. 

Η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στο ΣΔΟΕ από το 2010, καθώς όλα ξεκίνησαν από την αντιδικία μεταξύ επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με πόρισμα του ΣΔΟΕ, εντοπίζεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων από πολύ γνωστό επιχειρηματία. Μάλιστα την Δευτέρα θα κληθούν να καταθέσουν κατ' αντιπαράσταση οι εμπλεκόμενοι ιδιώτες. 

Τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ζητώντας να βγουν όλα στο φως, ενώ θα αναφέρει πως δεν γίνεται ο βαλλόμενος να μην έχει στα χέρια του τη δικογραφία.

Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Γκούντρουν και ο άλλοτε στενός συνεργάτης του, πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας Γιάννης Σμπώκος, περιλαμβάνονται στα πέντε πρόσωπα που πλέον είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του «μαύρου πολιτικού χρήματος». 

Επίσης κατηγορούμενοι είναι οι Γιώργος Κωνσταντάτος και Φώτης Αρβανίτης ,που εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες ακινήτων και Νίκος Καρατζάς, ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου στον οποίο φαίνεται να τοποθετήθηκαν χρήματα του πρώην υπουργού.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.