.Ξεπούλημα της Ελλάδας και εργασιακός μεσαίωνας τα νέα εγκλήματα της κυβέρνησης

Η παράδοση των ελληνικών τραπεζών και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στα χέρια ξένων, δεν είναι το μοναδικό έγκλημα που κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Έρχονται κι άλλα τους επόμενους μήνες με πρώτο την παράδοση των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων δεκαετιών στα χέρια των τεχνοκρατών των Βρυξελλών. Οι οποίοι έχοντας συμμάχους τους εγχώριους κουκουλοφόρους ετοιμάζονται για την τελική άλωση στους χώρους εργασίας.

 Δε μιλάμε για την κατάργηση των προνομίων των συνδικαλιστοπατέρων που παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Αυτοί μας είναι αδιάφοροι.
Μιλάμε για κατακτήσεις όπως το θεσμοθετημένο ωράριο, μια αξιοπρεπής αμοιβή που θα πληρώνεται στην ώρα της, ένα ελάχιστο δίχτυ προστασίας από τους εργοδότες. Τους ξένους κατά κύριο λόγο που θα έρθουν να «επενδύσουν» και ζητούν μισθούς πείνας και εργαζόμενους – υπόδουλους.
Η ομάδα Τσίπρα – Καμμένου έρχεται να δώσει νέο αίμα, παραδίδοντας τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα και ανοίγοντας θέμα ομαδικών απολύσεων σε μια χώρα με 25% ανεργία. Και το έγκλημα θα ολοκληρωθεί με τη μείωση των αποζημιώσεων. Απόλυση δηλαδή όποτε γουστάρει ο εργοδότης και φθηνή αποζημίωση για ανθρώπους που θα έχουν φτύσει αίμα και που θα βγουν στην ανεργία ή στη σύνταξη των 400 ευρώ.
Η παράδοση των εργασιακών στους δανειστές είναι το δεύτερο τμήμα του σχεδίου αφελληνισμού της οικονομίας. Αυτό που συμφώνησε το άθλιο δίδυμο μόνο και μόνο για να κρατήσει τη θέση του.
Η τρίτη πράξη του δράματος ονομάζεται Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Αυτό το νέο υπερ-ταμείο που θα πάρει την περιουσία του ελληνικού λαού για να την πουλήσει μπιρ παρά, κι όχι για να την αξιοποιήσει προς όφελος του δημοσίου.
Και το τέταρτο μέρος του ελληνικού δράματος θα ολοκληρωθεί με τον έλεγχο χιλιάδων μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων από ξένους.
Πρόκειται για μια τραγωδία για την οποία ευθύνονται βεβαίως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις από τη Μεταπολίτευση και μετά, αλλά κυρίως η καταστροφική πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ψεκασμένους. Πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για δεκαετίες το έγκλημα του Βαρουφάκη αλλά κανείς δεν τιμωρείται.

Κι όλα αυτά για να μείνουν στην εξουσία. Όλα αυτά για να είναι ο ένας στο Μαξίμου κι ο άλλος να το παίζει ακομβίωτος στρατάρχης. Κάποτε οι ίδιοι κατηγορούσαν τους αντιπάλους τους και τους χαρακτήριζαν «γερμανοτσολιάδες». Η δική τους προδοσία πώς λέγεται; Η δική τους εγκληματική πράξη έχει στο βάθος... Γουδή ή για ακόμη μια φορά θα μείνει ατιμώρητο ένα πολιτικό σύστημα που καταστρέφει τη χώρα;

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.