.Σκανδαλίδης: Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου

Κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις που σήμερα, όπως είπε χαρακτηριστικά «βρίσκονται φαινομενικά αντιμέτωπες, να ξαναβρεθούν την επομένη των εκλογών», απηύθυνε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας Κώστας Σκανδαλίδης.

«Ξέρετε ότι πάντα η θέση μου ήταν να ενώνω όσο μπορώ τις δυνάμεις της παράταξης. Είμαι άνθρωπος της παράταξης. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα, είναι ενιαίο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης, μιλώντας στον REAL FM. 

Και πρόσθεσε: «Και άλλες φορές και άλλοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και προσπάθησαν να το διασπάσουν και τελικά έσπασαν τα μούτρα τους. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα. Οι αρχηγοί έρχονται και παρέρχονται. 

Οι διαδικασίες όμως και η παράταξη έτσι όπως λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια, που πλήρωσε πανάκριβα το τίμημα μιας πολιτικής την οποία εισηγήθηκε ο κ. Παπανδρέου και την υποστήριξε μέχρι τώρα, μέχρι να φύγει να φτιάξει κόμμα. Αυτή την πολιτική υποστήριζε δεν διαφώνησε σε κανένα της σημείο. 

Ούτε πρότεινε κάτι διαφορετικό ποτέ. Άρα λοιπόν το ΠΑΣΟΚ είναι ένα, αυτό δίνει τη μάχη και νομίζω ότι ο ίδιος έπραξε ένα ιστορικό ατόπημα και για το όνομά του και για τη διαδρομή του».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.