.Ευ. Βενιζέλος: Όλοι γνωριζόμαστε, όλα είναι νωπά

Για τον ρόλο που επιδιώκει να έχει το ΠΑΣΟΚ ως «εγγυητής» την επόμενη των εκλογών, μίλησε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». «Διεκδικούμε την τρίτη θέση για να καλέσουμε σε συνεργασία όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και στην ανάγκη να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια με ασφάλεια» τόνισε. 

Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ στις διπλές εκλογές του 2012 είχε πει ότι ήθελε και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και πως ισχύει το ίδιο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, εφόσον πιστεύει στα παραπάνω. 

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι δεν υπάρχει αυτοδυναμία, δεν μπορεί να υπάρχει ακυβερνησία και δεν μπορούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές διότι «αν φάμε τον Φεβρουάριο έχει εκτροχιαστεί το τρένο γιατί δεν θα έχουμε την ΕΚΤ», ενώ υποστήριξε ότι ο λαός θέλει συνεργασίες, εγγυήσεις, αντίβαρα. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε, «είναι ένα κόμμα που δεν έχει αναφορές στα ευρωπαϊκά κυβερνητικά κόμματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει την αντίληψη των συσχετισμών και μιλά με τρόπο που δημιουργεί αυτή τη στιγμή μια αδυναμία επαφής και επικοινωνίας». Είπε ότι η Ευρώπη παρακολουθεί τα πράγματα στενά, ότι έχει εναλλαγές κυβερνήσεων συνεχώς «όμως όλα αυτά μέσα στο πλαίσιο της αρχής της συνέχειας του κράτους».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.