.Η ώρα της αλήθειας έφτασε, τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος

Σε «εκβιασμό των θεσμών που επιβλήθηκε από την αντιπολίτευση με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής» απέδωσε τη διάλυση της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή.

«Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, η οικονομία σε αβεβαιότητα και αστάθεια με τη σύμπλευση όχι μόνο των ετερόκλητων δυνάμεων της αντιπολίτευσης που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο αλλά και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι όνειδος για τη δημοκρατία που ελπίζω να μην έχει βαθύτερες επιπτώσεις», είπε. 

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η «ώρα της αλήθειας έφτασε» και «ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους» και «καλούνται να λάβουν μια απόφαση για την πορεία της χώρας τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια». Ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική 

Παράταξη κουβάλησε δυσανάλογο βάρος, «ακρωτηριαστήκαμε, πονέσαμε, ταπεινωθήκαμε, γίναμε το εξιλαστήριο θύμα για να στηρίξουμε τη χώρα και γιατί έπρεπε να καταβάλουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης για τα λάθη της μεταπολίτευσης που ανεξαρτήτως των προσώπων που κάθε φορά εμπλέκονται είναι λάθη ιστορικά, παραταξιακά, εθνικά».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.