.Νίκες για Ολυμπιακό, Βέροια, Ατρόμητο, Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο στο «Γ.Καραϊσκάκης» σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν από τον Μήτρογλου (36΄, 90+1).

Στην πέμπτη θέση της Σούπερ Λίγκας παραμένει η Βέροια, η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της ουραγού Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ο Κάμπορα στο 38΄ και ο Καλτσάς στο 84΄ ήταν οι σκόρερ της «βασίλισσας του βορρά».

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του ΟΦΗ με την Καλλονή στο Ηράκλειο για την 15η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το σκορ άνοιξε η Καλλονή στο στο 70΄ με πέναλτι του Χουάμα σε χέρι του Τριποτσέρη, για να ισοφαρίσει ο ΟΦΗ στο 73΄ με κεφαλιά του Μακρή. Στο 81΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τριποτσέρης του ΟΦΗ. Χωρίς νικη παρέμεινε ο ΟΦΗ για 3ο συνεχή αγώνα και η Καλλονή για 5ο, με τους Κρητικούς να βρίσκονται σε πιο δυσχερή βαθμολογικά θέση.

Ανώτερος σε όλους τους τομείς ο Παναιτωλικός νίκησε δίκαια τον Πλατανιά με 1-0 στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ των γηπεδούχων, που έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών, πέτυχε στο 24΄ ο Μπεχαράνο.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο που επικράτησε του Λεβαδειακού στο Περιστέρι με 1-0 σε αναμέτρηση για την 15η
 αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Παπάζογλου στο 7΄. Με δέκα πάικτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Λεβαδειακός μετά την απευθείας αποβολή του Ζίτο στο 69΄.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.