.Στο «μικροσκόπιο» το πόθεν έσχες

Ορκωτοί λογιστές «ξεσκονίζουν» το πόθεν έσχες του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη,  όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της επιτροπής για το πόθεν έσχες και αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Καλατζής. 
Το αίτημα στη Βουλή  έχει αποστείλει η εισαγγελία προκειμένου να διαπιστωθεί, τι ακριβώς έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του ο  κ.Καρατζαφέρης  Ειδικότερα εάν κατέγραψε τις δύο off shore εταιρείες, οι οποίες φέρονται να ανήκουν στον ίδιο και σε συγγενικά του πρόσωπα.  
Σύμφωνα με την νομοθεσία, σε περίπτωση που η έρευνα καταλήξει σε συμμετοχή του κ. Καρατζαφέρη, η ποινή είναι μεγάλη για πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε off shore εταιρείες.

Συγκεκριμένα απειλείται με φυλάκιση 2 έως 5 ετών, χρηματική ποινή 10.000 - 500.000 ευρώ, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, δήμευση του μεριδίου συμμετοχής στις εταιρείες. Οι ποινές εφαρμόζονται και όταν η συμμετοχή γίνεται από συζύγους και στενά συγγενικά πρόσωπα. Αν προκύψει και παράνομος πλουτισμός, ή απόκρυψη από το πόθεν έσχες ενεργοποιούνται και οι κακουργηματικές διατάξεις. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.