.Αμετακίνητη η τρόικα

Aμετακίνητη στις θέσεις της φαίνεται η τρόικα για σειρά ζητημάτων όπως οι νέες περικοπές στις συντάξεις, η απελευθέρωση των απολύσεων, το άνοιγμα επαγγελμάτων αλλά και οι αιφνίδιοι θάνατοι οργανισμών α λα ΕΡΤ. 
Οι όροι που θέτουν οι δανειστές είναι εννέα, σύμφωνα με κυριακάτικα δημοσιεύματα, για να ξεκινήσει από Φθινόπωρο η συζήτηση για μείωση του χρέους, και αυτοί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων λουκέτα αλά ΕΡΤ σε οργανισμούς όπως η ΛΑΡΚΟ, η ΕΛΒΟ και η ΕΑΣ, απελευθέρωση των επαγγελμάτων που παραμένουν "κλειστά", απελευθέρωση των ομάδικών απολύσεων, κούρεμα στις δαπάνες υγείας, ρύθμιση των "κόκκινων" δανείων και πλειστηριασμούς ακινήτων.
Όσον αφορά το τελευταίο πεδίο, λύση για τα «κόκκινα δάνεια» αναζητεί η κυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει ελάφρυνση του ιδιωτικού τομέα από την υπερχρέωση και να επανεκκινήσει η οικονομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση σχεδιάζει να «σπρώξει» τράπεζες και ιδιώτες να βρουν λύση μέσω του νέου πτωχευτικού δικαίου, το οποίο θα προβλέπει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, κάτι που σήμερα δεν υπάρχει.
Στόχος είναι οι δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα και η συμφωνία να επικυρώνεται από το Ειρηνοδικείο.
Στο σημερινό γύρο των διαπραγματεύσεων, η ενοποίηση και η βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχουν σήμερα οι Πρόεδροι των Ταμείων με τους επικεφαλής της τρόικας, εν αναμονή στο τέλος του μηνός της πρότασης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την δημιουργία τριών ταμείων: για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.