.Ευ. Βενιζέλος: Tο θέμα είναι η κυβερνητική σταθερότητα

 Το πλαίσιο στο οποίο κινείται η ανάκαμψη της ελληνικής Οικονομίας, με αφορμή και τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, αλλά και το πολιτικό πλαίσιο, στο οποίο κινείται η χώρα, συζήτησαν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του, όσον αφορά την ανάκαμψη της ελληνικής Οικονομίας, ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Ήδη έχουμε κάνει πολλά και σημαντικά βήματα, έχουμε αρχίσει την έξοδο από την κρίση». Είπε ακόμη ότι τώρα ο λαός σε πρακτικό και καθημερινό επίπεδο θα αρχίσει να βλέπει την αλλαγή σιγά-σιγά, η οποία θα γίνει μετά πιο έντονη και πολύ πιο γρήγορη. 

«Στόχος τώρα» συνέχισε «είναι να επιβεβαιώσουμε και να επισημοποιήσουμε τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέος, το οποίο ήδη οι αγορές με πανηγυρικό τρόπο έχουν κρίνει ως βιώσιμο», 

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι με τον κ. Σαμαρά συζήτησαν φυσικά και το πολιτικό πλαίσιο, στο οποίο κινείται η χώρα, «γιατί προκειμένου να ολοκληρώσουμε αυτό τον εθνικό στόχο, να αποδώσουν πλήρως οι δραματικές προσπάθειες και θυσίες του λαού, πρέπει να έχουμε πολιτική σταθερότητα και πιο συγκεκριμένα κυβερνητική σταθερότητα». 

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η κυβερνητική σταθερότητα και η ολοκλήρωση της εθνικής στρατηγικής διασφαλίζεται μέσα από τον ρόλο του προοδευτικού πόλου, γιατί -όπως είπε- χωρίς αυτόν δεν μπορούν να διατηρηθούν οι κυβερνητικές ισορροπίες.  

Ερωτηθείς για το αν αυτή η θέση του θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως προαναγγελία αποχώρησης απ΄την κυβέρνηση, εάν η «Ελιά» δεν «πιάσει» τα ποσοστά που επιθυμεί, ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Η κυβέρνηση ανήκει στη συνεργασία. Δεν υπάρχει χωρίς εμάς κυβέρνηση». «Άρα» συνέχισε ο κ. Βενιζέλος «το θέμα είναι η κυβερνητική σταθερότητα ως τέτοια συνολικά».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.