.Επιμένει στα περί αποχώρησης το ΠΑΣΟΚ

Ανεβαίνουν οι πολιτικοί τόνοι στο δρόμο προς τις κάλπες, με την προεκλογική περίοδο να φέρνει ξαφνικά ενδοκυβερνητικό θέμα μετά το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, περί αποχώρησης από την κυβέρνηση αν η «Ελιά» αποδοκιμαστεί στις εκλογές. 
Δύο ώρες πριν από τη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου στη σκιά των δηλώσεων αυτών, η Χαριλάου Τρικούπη επιμένει στη θέση αυτή, ενώ μπλόκαρε και το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, αναγκάζοντας τη ΝΔ σε υπαναχώρηση και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. 
«Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις για τις λαϊκές, πέφτουν για το δίλημμα που έθεσε ο Βενιζέλος» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Σημείωσε με νόημα ότι το βράδυ των εκλογών «οι πολίτες θα μας αξιολογήσουν κι εμείς θα αξιολογήσουμε. Ο κόσμος δεν μπορεί να μας θέλει στην κυβέρνηση για πολιτική σταθερότητα, αλλά να μη μας ψηφίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Το γνώριζα το δίλημμα, είχαμε συνδιαμορφώσει με τον κ. Βενιζέλο τη γραμμή αυτή», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τη Νόνη Καραγιάννη. Πρόσθεσε ότι προτίθεται μάλιστα να προτείνει στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών τη συνένωσή τους με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές. 

Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι αντιδράσεις γαλάζιων υπουργών και στελεχών.  
Την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές καταδίκασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας στον ΣΚΑΙ πως είναι «ντροπή» για το ελληνικό πολιτικό σύστημα να «πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν» για ένα τέτοιο θέμα.
Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως βεβαίως υπάρχει πολιτικό θέμα εάν η Ελιά πάρει πολύ χαμηλό ποσοστό, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ταυτίζει την πολιτική σταθερότητα με την προσωπική πολιτική του σταδιοδρομία.
Ως αυτοκτονία χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τη στάση Βενιζέλου για τις ευρωεκλογές και την Ελιά και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον η παράταξή του, αλλά και ότι δεν έχει «μέλλον» με την παρούσα ηγετική ομάδα. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.