.Debate για την Αθήνα

Το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, το μέλλον της Αθήνας καθώς και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί στην πόλη η οικονομική κρίση, ήταν τα βασικά θέματα στο πρώτο ντιμπέιτ που είχαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στον Αντέννα. 
Ο Γιώργος Καμίνης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κλείνει το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απάντησε ότι ήδη από την Κυριακή είχε κάνει λόγο για την ανάγκη επαγρύπνησης των πολιτών απέναντι στα υψηλά ποσοστά του νεοναζιστικού μορφώματος.
Για το μέλλον της Αθήνας ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή της νέας θητείας του θα ξεκινήσει έργα για το νοικοκύρεμα της πόλης με έργα ανάπτυξης ύψους 120 εκ ευρώ από το ΕΣΠΑ και αύξησης του τουρισμού.
Σε ό,τι αφορά την κοινωνική πολιτική ο κ. Καμίνης τόνισε ότι ήδη στηρίζονται 5 χιλιάδες οικογένειες, ενώ το όλο πρόγραμμα θα ενισχυθεί. Από την πλευρά του ο κ Σακελλαρίδης επεσήμανε ότι -εφόσον εκλεγεί δήμαρχος ,- οι πρώτες ενέργειές του, θα επικεντρωθούν στην κοινωνική πολιτική , στην ποιότητα ζωής, στην ασφάλεια, στον πολιτισμό και και στην συμμετοχική δημοκρατία.
Ο Γιώργος Καμίνης υποστήριξε ότι όταν εμπόδιζε τα σισίτια της Χρυσής Αυγής «ήταν απελπιστικά μόνος».
Σε ό,τι αφορά τις βολές Καμίνη για τα συσσίτια, ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε ότι αυτό ήταν το μόνο που έκανε η δημοτική αρχή για το θέμα της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την περίοδο ήταν «στους δρόμους, στα κινήματα και στις γειτονιές» για το ίδιο θέμα.
Σχετικά με την κατάσταση στις γειτονιές της Αθήνας όπου η Χρυσή Αυγή φαίνεται να βγαίνει ενισχυμένη, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι η υποβάθμιση σε αυτές τις γειτονιές είχε ξεκινήσει από χρόνια και κορυφώθηκε με την κρίση.
«Ο δήμος αθηναίων ανέπτυξε ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, στηρίζει 4 χιλιάδες οικογένειες, έχει 5 χιλιάδες 500 παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς κλπ. Οι γειτονιές αυτές υποβαθμίστηκαν εδώ και πολλά χρόνια, ήταν θέμα της κεντρικής εξουσίας να το αντιμετωπίσει», είπε ο κ. Καμίνης.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.