.Πολιτική αμηχανία για την υπόθεση Μπαλτάκου

 Πολιτική αμηχανία στην κυβέρνηση, εν μέσω της θύελλας που προκαλεί το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη και της ανατροπής ατζέντας και ισορροπιών που φέρνει, με τη Χαριλάου Τρικούπη να θέτει θέμα «ακροδεξιών θυλάκων», αφήνοντας αιχμές για τα έργα και τις ημέρες του πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, και την αντιπολίτευση να μιλά για εμπλοκή του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά και να ζητεί παραιτήσεις υπουργών. 

Ο φόβος, την ίδια ώρα, για νέες αποκαλύψεις ενισχύεται από τη σημερινή συνέντευξη του Τάκη Μπαλτάκου στον Real fm, όπου ανέφερε πως είχε και άλλες συνομιλίες με μέλη της Χρυσής Αυγής για να αποσπάσει - όπως είπε - πληροφορίες για τις πολιτικές πρακτικές και στοχεύσεις τους, ωστόσο είπε πως δεν θυμάται το περιεχόμενό τους και δεν γνωρίζει αν ηχογραφήθηκαν.

«Αποφάσισα μόνος μου να διαδραματίσω έναν συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της χώρας, γι αυτό και συνομιλούσα με τους Χρυσαυγίτες», δήλωσε ο κος Μπαλτάκος, ενώ ήταν κατηγορηματικός πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν γνώριζε τίποτα, γιατί δεν υπήρχε λόγος να φορτώσει τον πρωθυπουργό με καθημερινότητες και λεπτομέρειες. 

Τη θέση του Τάκη Μπαλτάκου, παίρνει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, αρεοπαγίτης Φώτης Καϋμενάκης.

Η αστυνομία, την ίδια ώρα, αναζητά τον γιο του, στο πλαίσιο του αυτόφωρου που λήγει τα μεσάνυχτα. 

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν υποβάλει μήνυση σε βάρος του λόγω του θερμού επεισοδίου που προκάλεσε χθες στη Βουλή. 

Την ερχόμενη Τρίτη κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση του βίντεο, ο τέως γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα που ανέλαβε την έρευνα, ήδη, με έγγραφό της, ζήτησε από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.