.Απελευθέρωση συνταγογράφησης

Μόνο από τα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, τα Κέντρα Υγείας και τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς, θα μπορούν να εξυπηρετούνται και για έναν μήνα οι ασφαλισμένοι καθώς από σήμερα, οι οκτώμιση χιλιάδες γιατροί και υπάλληλοι του Οργανισμού τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, ο ΕΟΠΥΥ απελευθερώνει πλήρως το όριο συνταγογράφησης. Εν τω μεταξύ, το 85% των πολυϊατρείων έχουν παραδοθεί. «Και οι ανασφάλιστοι πολίτες θα έχουν πρόσβαση στα νέα Πολυϊατρεία που θα αντικαταστήσουν τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ», επεσήμανε ο υπουργός Υγείας. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι οι πολίτες αυτοί θα μπορούν να εξετάζονται και από γιατρούς και να κάνουν και εργαστηριακές εξετάσεις. Απέδωσε την απόφαση για το κλείσιμο των ιατρείων του Οργανισμού στη συνεχιζόμενη εδώ και τρεις μήνες απεργία των γιατρών και επισήμανε ότι θα υπάρξει μια μικρή επιπλέον ταλαιπωρία για έναν μήνα «για να έχουμε για το μέλλον ένα σύστημα που να λειτουργεί».
Στις έξι το απόγευμα το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην Ομόνοια. Πανυγειονομική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εξήγγειλε για αύριο ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.
«Όταν η μεταρρύθμιση καταλήγει απορρύθμιση, το τίμημα πληρώνει πάντα η κοινωνία», τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά και επαναλαμβάνει ότι ο νόμος του Υπουργείου Υγείας λειτουργεί διαλυτικά για τις υπάρχουσες δομές και διογκώνει τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η κρίση στο χώρο της Υγείας

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.