.Αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή

Αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο τη χθεσινή καταγγελία του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ότι η συγκυβέρνηση κάνει παιχνιδάκια επιχειρώντας να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, κλείνοντας έτσι το μάτι στο ακροδεξιό ακροατήριο, σημειώθηκε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, με αφορμή τη συζήτηση του μεταναστατευτικού κώδικα.

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, επανήλθε σήμερα στο θέμα, αντιτείνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κλείνει το μάτι στην Ακροδεξιά, καταγγέλλοντας δήθεν πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, ώστε να τη θέσει εκτός νόμου». «Δεν αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό και την άποψη ότι κάποιοι κλείνουν το μάτι στην Ακροδεξιά. 

Θα παρακαλούσα να μας πείτε αν εσείς κλείνετε το μάτι στην Ακροδεξιά και να υπάρξει διευκρίνιση για την τοποθέτησή σας στην Ολομέλεια περί πολιτικής δίωξης και μεθόδευσης της κυβέρνησης να τεθεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου» ανέφερε ο κ. Ρήγας απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.