.Ευ. Βενιζέλος: Η χώρα θα ξαναγυρίσει στις αγορές, δεν χρειάζεται νέα δάνεια

Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου παραχώρησε, νωρίτερα σήμερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε διπλωματικούς και πολιτικούς συντάκτες, με αφορμή τις τελευταίες επισκέψεις του στο εξωτερικό και τις επαφές του σε Παρίσι, Ουάσινγκτον, Βρυξέλλες και Γενεύη. Εξάλλου, απάντησε και σε ερωτήσεις για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και τις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

«Υπάρχει μια μερίδα στη χώρα που ενοχλείται επειδή το χρέος είναι βιώσιμο» υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στην εσωτερική οικονομική κατάσταση της χώρας, ενώ σημείωσε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να βγει η Ελλάδα από το Μνημόνιο, να ξαναγυρίσει η χώρα στις αγορές και να πείσει τους συνομιλητές της ότι δεν χρειάζεται νέα δάνεια. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν ανήκει στην αγορά αλλά στα χέρια του ευρω-συστήματος.

Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι «εμείς κουβαλάμε ένα τεράστιο ιστορικό βάρος ως ΠΑΣΟΚ» και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση πληρώνοντας βαρύ κόστος, αλλά προέχει η σωτηρία της χώρας.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.