.Ευ. Βενιζέλος: Το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο

 Η διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με τον επίτροπο, αρμόδιο για θέματα Οικονομίας, Σιμ Κάλας, στο περιθώριο του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, σήμερα στις Βρυξέλλες.

«Όπως έχουμε πει κατ' επανάληψη και όπως τονίζει και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο για λόγους που έχουμε εξηγήσει τεχνικά», δήλωσε λίγο μετά τη συνάντηση ο Ευ. Βενιζέλος, σημειώνοντας ότι «αυτό είναι κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο οι κακόπιστοι». 

«Όλοι αυτοί δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι η Ελλάδα έχει διαμορφώσει, χάρη στις θυσίες των πολιτών της, τις προϋποθέσεις της οριστικής εξόδου από την κρίση και της οριστικής επανόδου σε συνθήκες ευρωπαϊκής κανονικότητας» πρόσθεσε ο Ευ. Βενιζέλος.

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times αναφορικά με το παρασκήνιο της Συνόδου των Καννών, τον Νοέμβριο του 2011, ο Ευ. Βενιζέλος σχολίασε ότι όποιος έχει στοιχειώδη μνήμη θυμάται τα γεγονότα και πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα ανακυκλώνονται και δεν έχουν ενδιαφέρον.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.