.Αλ. Τσίπρας: Τα ψέματα τελείωσαν και οι εκβιασμοί στέρεψαν

 Για δεύτερη φορά σε διάστημα 48 ωρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιτίθεται στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ για την, όπως υποστηρίζει, πολιτική που έχει επιβάλλει μέσω της τρόικας στην Ελλάδα, αλλά και για την κατάσταση στην ΕΕ, χαρακτηρίζοντάς την «υπνοβάτη της λιτότητας», ενώ δηλώνει ότι «τα ψέματα τελείωσαν και οι εκβιασμοί στέρεψαν».

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «ή όλοι μαζί αλλάζουμε ρότα προς έναν συνολικό αναπροσανατολισμό της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής στην Ευρώπη ή αποχαιρετάμε την ευρωπαϊκή ιδέα μέσα στον κουρνιαχτό και στη σκόνη από τη κατάρρευση του ενιαίου νομίσματος».

Είναι, λοιπόν καιρός, σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «όσοι υπνοβατούν να ξυπνήσουν γιατί πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι το όνειρό τους είναι τελικά εφιάλτης», αναφερόμενος στην γερμανική πολιτική. 

Σημειώνεται ότι την περασμένη Τετάρτη ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του, επιτέθηκε στην κ. Μέρκελ υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να υπογράψει οποιαδήποτε δήλωση για συνέχιση του Μνημονίου. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.