.Στα χέρια των ανακριτών λίστα με ύποπτα εμβάσματα

Λίστα με ύποπτα εμβάσματα που αφορούν την περίοδο 2001 έως το 2010 κατάσχεσαν οι ανακριτές της υπόθεσης των εξοπλιστικών προγραμμάτων σε έφοδο που έκαναν στο γραφείο προσωρινά κρατούμενου στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης Σπ. Γεωργουλέας και Χριστόφορος Μάρκου, που χειρίζονται την υπόθεση για την προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων του στρατού από τη γερμανική εταιρία WEGGMANN, έχουν πλέον στην διάθεσή τους λίστα που βρέθηκε στο γραφείο του ήδη προφυλακισμένου κατηγορούμενου Δημήτρη Παπαχρήστου, η οποία περιέχει κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών από το 2001 ως το 2010.

Από τα στοιχεία της λίστας φαίνεται να αποκαλύπτονται εμβάσματα που πιθανότατα σχετίζονται με την διερευνώμενη υπόθεση και φαίνεται να έχουν σταλεί προς άγνωστες ως σήμερα εταιρείες. 

Οι δύο δικαστικοί λειτουργοί φέρονται ήδη να έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να αξιολογήσουν το σημαντικό υλικό που κατέσχεσαν αλλά και να εντοπίσουν τα στοιχεία των επίμαχων εταιρειών.

Στο μεταξύ αύριο αναμένεται να απολογηθεί για το συγκεκριμένο σκέλος της υπόθεσης που ερευνούν οι ανακριτές Γεωργουλέας και Μάρκου, ο ήδη προσωρινά κρατούμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών του ΥΕΘΑ Αντώνης Κάντας. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.