.Κατεπείγουσα έρευνα για άδειες οπλοφορίας

Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του διευθυντή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, ότι συνάδελφός του, διευθυντής μίας εκ των εννέα κλινικών του ιδρύματος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και χορηγεί πιστοποιητικά ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, ξεκινάει ο διοικητής του ιδρύματος, με εντολή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη .
Εν τω μεταξύ, στις φυλακές Μαλανδρίνου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ο Γιώργος Ρουπακιάς. Αρχικά επρόκειτο, μετά την απόφαση για προφυλάκιση του, να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ωστόσο, οι κρατούμενοι τον κήρυξαν «ανεπιθύμητο».
Νωρίτερα, τα πέντε πρόσωπα που συνομίλησαν τηλεφωνικά με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, λίγο πριν ή λίγο μετά το έγκλημα, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία και εντός των επομένων ημερών αναμένεται να κληθούν σε απολογία από την ανακρίτρια Πειραιά, που ερευνά την υπόθεση.  
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μαρτυρία ενός προσώπου που φέρεται ότι γνωρίζει εκ των έσω λεπτομέρειες για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. 

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των εκπροσώπων των κομμάτων στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζοντας εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή. Αύριο θα καταθέσουν μετανάστες που έπεσαν θύματα της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια ώρα, αστυνομικός που υπηρετούσε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Μπαρμπαρούση στην Αιτωλοακαρνανία και ήταν σε διαθεσιμότητα, συνελήφθη μετά από έρευνα στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο, καθώς βρέθηκαν 17 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα αστυνομικό πηλίκιο και κράνος από διμοιρία των ΜΑΤ τα οποία ανήκουν στον αστυνομικό.
Στα γραφεία βρέθηκαν, μετά από έρευνα της αστυνομίας ασπίδες, κράνοι, δάδες, κοντάρια, ράβδοι και ένα τσεκούρι.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.