.Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να σπείρει την αμφιβολία, δήλωσε ο Σ. Κεδίκογλου

Στην αποτυχία όλων των σχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ να πλήξει την κυβέρνηση και στα εσωκομματικά του προβλήματα, απέδωσε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου καταλογίζοντάς του ότι στην πιο καθοριστική φάση της διαπραγμάτευσης επιχειρεί να σπείρει την αμφιβολία.

Αφού ο κ. Κεδίκογλου υπενθύμισε ότι πριν από ενάμισυ μήνα ο κ. Τσίπρας απέρριπτε πρόταση δυσπιστίας, έθεσε το ερώτημα «Τι άλλαξε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα για να αναθεωρήσει μια τόσο βασική πολιτική;» για να απαντήσει ταυτοχρόνως: 

«Ο πρώτος λόγος ήταν η αποτυχία όλων των σχεδίων του, ο δεύτερος ότι μετά την ομολογία στο Τέξας ότι μια έξοδος από την Ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική ο ΣΥΡΙΖΑ κόντευε να γίνει ρεμπέτ ασκέρ. 

Επειδή ερχόταν αντιμέτωπος με το πρόβλημα της πολλαπλής ταυτότητάς του - που πήρε σχιζοειδείς διαστάσεις στην περίπτωση της Ευρωζώνης - επέλεξε να ρίξει την μπάλα στην εξέδρα. Κι ενώ γνώριζε ότι δεν θα είχε καμία τύχη η πρότασή του φάνηκε να προέχουν οι εσωκομματικές του ανάγκες».

Καταλόγισε δε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να πετύχει την ταχύτερη έξοδο από το Μνημόνιο ότι επιλέγει να σπείρει την αμφιβολία. «Κι ενώ δεν εκπλήσσεται κανείς γι αυτό αφού έγινε σαφές ότι η καταστροφή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι θεμιτό μέσο για την κατάληψη της εξουσίας, αντιθέτως έκπληξη προκάλεσε η αφορμή της ΕΡΤ για την κατάθεση της πρότασης» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.