.Επίθεση Ευ. Βενιζέλου στον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Στον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ο Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι «το μεγάλο εθνικό δράμα είναι ο τεχνητός διχασμός που έχει φτάσει να δημιουργεί οιονεί εμφυλιοπολεμικές συνθήκες, γιατί κάποιοι έχουν κάνει την εσφαλμένη επιλογή να επενδύουν συστηματικά και απροκάλυπτα μόνο στα σενάρια της εθνικής καταστροφής». 

Έκανε δε λόγο για «αθλιότητα» και «πρωτοφανή εμπάθεια» με την οποία, όπως είπε, κινείται η αντιπολίτευση, κάτι «που είναι η απόδειξη του απόλυτου πολιτικού αδιεξόδου» της.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας προσωπικά, είναι σε απόλυτο αδιέξοδο, δεν έχουν να πουν τίποτα», είπε και κατηγόρησε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης για «γλείψιμο» στο εξωτερικό, σε αντίθεση με τη στάση που κρατάει στο εσωτερικό. 

Επιπλέον, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «αριθμητικά αδικαιολόγητη λογική εφόδου για την κατάληψη της εξουσίας», για ένα «ντου», που ποτέ δεν έγινε, «γιατί αντιστάθηκε το ΠΑΣΟΚ που ήθελαν όλοι να κανιβαλίσουν». 


Είπε ακόμα πως ούτε τον Σεπτέμβριο ούτε τον Οκτώβριο ήρθαν οι «φωτιές» που προσδοκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και πως γι' αυτό επανέρχεται τώρα «με επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ». «Πολύ μεγάλο λάθος», τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμα ότι είναι «προσβλητική» προς την κοινωνία, «η απροκάλυπτη επένδυση στο σενάριο της καταστροφής και η απειλή προς καθέναν που εμφανίζεται να βοηθήσει και να επενδύσει», κάνοντας λόγο επίσης για «χυδαία υπονόμευση των προσπαθειών για ανάπτυξη και απασχόληση».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.