.Σκληρή γλώσσα από τον Άδ. Γεωργιάδη κατά συνδικαλιστών που φέρονται να εμπόδισαν τη διενέργεια ελέγχου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στους συνδικαλιστές που φέρονται να παρεμπόδισαν τον έλεγχο των Επιθεωρητών Υγείας στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Ο υπουργός Υγείας είπε ότι έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ και επισήμανε ότι το αδίκημα είναι πειθαρχικό και ποινικό.

«Είναι βαρύ αδίκημα», είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Ό,τι λέω δεν έχει να κάνει με τους αγώνες των εργαζομένων και τις διεκδικήσεις τους, αλλά με μια συγκεκριμένη ομάδα συνδικαλιστών».

 Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του, οι συνδικαλιστές δεν άφησαν τους ελεγκτές να μπουν στο νοσοκομείο γιατί έλειπαν εργαζόμενοι από τις θέσεις τους και τους καθυστέρησαν ώστε να προλάβουν να επιστρέψουν.

Ο υπουργός ανέφερε, επίσης, ότι από τους 40 ελέγχους που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε νοσοκομεία όλης της χώρας μόνο στο εν λόγω νοσοκομείο της Κέρκυρας εμφανίστηκε απροθυμία των συνδικαλιστών να γίνει έλεγχος από τους επιθεωρητές Υγείας, αλλά και παρεμπόδιση του έργου τους.

Οι ελεγκτές θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει και να καταγράφουν τα πάντα σε κάθε νοσοκομείο, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και χαρακτήρισε προσχηματική και παραπλανητική τη συμπεριφορά των συνδικαλιστών.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.