.Ο Εργοτέλης «έπιασε» τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση

Σπουδαία νίκη πήρε ο Εργοτέλης απέναντι στον Πλατανιά με σκορ 3-1. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μετέτρεψε σε τυπική υπόθεση το ντέρμπι με τους Χανιώτες στο «Παγκρήτιο» και εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έπειτα από 7 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι έβαζαν τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργαλλίδη σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιαζόταν. Την αρχή έκανε ο Διαμαντάκος στο 36΄, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (40’)ο Πελέ με σουτ... άξιο του ονόματός του έστειλε την ομάδα του με... αέρα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. 

Την «ταφόπλακα» στις ελπίδες του Πλατανιά να ισορροπήσει το παιχνίδι έβαλε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρομάνο (46’). Το μοναδικό τέρμα για τους Χανιώτες σημείωσε στο 66΄ ο Τόρες.

Έτσι, ο Εργοτέλης «έπιασε» τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση της Σούπερ Λίγκας με 13 βαθμούς και παράλληλα έστειλε μήνυμα στον ΟΦΗ, τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στο «Γεντί Κουλέ». 

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε ακόμη για ένα παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον δυσκολεύουν επικίνδυνα τα πράγματα ενόψει της συνέχειας καθώς έχει μόνο 5βαθμούς.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.