.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ανοιχτή Επιστολή

Προς τους Επαγγελματίες-Καταστηματάρχες
Χώρων Εστίασης, Ψυχαγωγίας και
Υγειονομικού Ενδιαφέροντος


Κυρίες και Κύριοι,

     Σας γνωρίζουμε ότι ο ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού, με σκοπό να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες αποβλήτων γυάλινης συσκευασίας, οι οποίες, χωρίς την οργανωμένη αποκομιδή καταλήγουν συχνά στα κοινά απορρίμματα.
     Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση ειδικών κωδώνων-συλλεκτών απόθεσης γυάλινων συσκευασιών, στο πλαίσιο δημιουργίας ενός ρεύματος συλλογής για τα απόβλητα συσκευασίας σε ειδικούς επιλεγμένους χώρους, σε δημοτικά σημεία ενδιαφέροντος.
     Θεωρούμε απαραίτητη την συνεργασία σας, διότι ουσιαστικός παράγοντας για την επιτυχία του προγράμματος, είναι να συμμετέχουν αξιόπιστα οι επιχειρήσεις του κλάδου Εστίασης, Ψυχαγωγίας και Τουρισμού ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
      Αυτή η προσπάθεια που έχει στόχο την καθαριότητα και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, δεν θα αποδώσει εάν δεν γίνει συνειδητή η κοινωνική συνευθύνη και η αλλαγή του τρόπου σκέψης στην διαχείριση του αστικού τοπίου, του δημόσιου χώρου και των απορριμμάτων από τους δημότες και τους επαγγελματίες μέσα από τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
      Σε αυτή την συνεργασία προς το κοινό συμφέρον προσβλέπουμε και προς αυτό θα σας παρασχεθεί κάθε σχετική δυνατότητα για την εφαρμογή του προγράμματος.


                                     Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
   ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

                                        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.