.Ο Νίκος Ζήγρας εξαπέλυσε επίθεση στον Άκη Τσοχατζόπουλο

Σήκω και πες την αλήθεια βρε ηλίθιε...».

Με αυτή τη φράση ο Νίκος Ζήγρας απευθύνθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο κατά την απολογία του, με τον πρώην υπουργό να μην σηκώνει το «γάντι».

Κατά την απολογία του ο κ. Ζήγρας επέμεινε και σήμερα πως πίσω από τις off shore εταιρίες, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις μίζες βρίσκονταν ο Άκης.

Αφιερωμένη στη Βίκυ η απολογία Άκη


Ολοκληρωτικά αφιερωμένη στη σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη, ήταν η δεύτερη απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος δεν ανέφερε λέξη για την κόρη του Αρετή.

Απηύθυνε νέα να αποφυλακίσουν οι δικαστές τη σύζυγο του, η οποία κατά τον ίδιο είναι θύμα της υπόθεσης.

«Η δίωξη που υπέστη η γυναίκα μου και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού είναι θλιβερή, παράνομη και καταχρηστική. Η φυλάκιση της που είναι προκαταβολή ποινής έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο επίπεδο. Κατέστρεψε μια οικογένεια και ο γιος μας τον εξόρισαν στο Ζέλι», τόνισε.

Στη συνέχεια η λογίστρια Φράσω Λαμπροπούλου υποστήριξε ότι δέχθηκε πιέσεις από συγκατηγορούμενους της.

«Ήρθα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Οχι να καταδικάσω άλλους κατηγορούμενους. Θλίβομαι και αγανακτώ για τα θέματα που τέθηκαν από τον Τσοχατζόπουλο. Τον διευκόλυνα για να κρυφτεί πίσω από την εταιρεία Νόμπιλις, μέσω της οποίας αγοράστηκε η Διονυσίου Αρεοπαγίτου».

«Αν με ρωτήσετε ποιος ήταν πίσω από την εταιρεία Norris, απαντώ ότι ήταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος», επεσήμανε ο Νίκος Καρατζάς, ιδιοκτήτης του «Ιανού». 

Ο Νίκος Καρατζάς καίει τον πρώην υπουργό, και ισχυρίζεται προς το δικαστήριο ότι εξαπατήθηκε, καθώς ποτέ «δεν ήλθε σε επαφή με κανέναν άλλον».

«Δεν είχα άλλους συνομιλητές, ούτε οι Ελβετοί διαχειριστές της εταιρείας, ούτε ο εφοπλιστής Τσάκας, εμφανίστηκαν ποτέ μπροστά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρατζάς. 

«Αναλογιστείτε ότι είμαστε στο 2005, περίοδο ευδαιμονίας και αισιοδοξίας. Οι εφοπλιστές μπαίνουν παντού, σε ομίλους, media, νέες δραστηριότητες. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι πρώην υπουργός Ανάπτυξης και επί σειρά ετών "νούμερο δύο" στη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν υπήρχε καμία υποψία. Ακόμη και μετά το 2009, οπότε και ονομαστικοποιήθηκαν οι μετοχές του "Ιανού", αντιμετώπιζα μια ενοχλημένη και επιθετική συμπεριφορά από πλευράς του, κάθε φορά που ζητούσα να έρθω σε επαφή με την εφοπλιστική οικογένεια».

Ο Νίκος Καρατζάς δέχθηκε το σφυροκόπημα του δικαστηρίου, ειδικά για το πως δεν έκανε αγωγή εναντίον του Ακη Τσοχατζόπουλο, παρά μόνον κατά του Νίκου Ζήγρα (τον οποίο δεν γνώριζε, όπως υποστήριξε), όταν έμαθε την αλήθεια.

«Τι θέλετε να μας παραστήσετε; Οτι είστε αφελής;», τον ρώτησε ο πρόεδρος κ. Χρήστος Κατσιάνης, αναφερόμενος στις εμπλοκές και τις καθυστερήσεις στην επαφή με την εφοπλιστική οικογένεια. 

«Καλά, αυτοί οι άνθρωποι, οι εφοπλιστές, δεν είχαν έναν δικηγόρο; Δεν ήταν περίεργο να μην παρουσιαστεί ένας δικηγόρος; Δεν είστε τυχαία εδώ κ. Καρατζά, ούτε από φάρσα, όπως έχετε πει»

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.