.Ο Ομπάμα στέλνει τους Κέρι και Χέγκελ στο Κογκρέσο για να προωθήσει την έγκριση του σχεδίου στρατιωτικής δράσης

Το βάρος της κυβέρνησης Ομπάμα πέφτει σήμερα στην ακρόαση που θα ξεκινήσει στην αμερικανική Γερουσία, όπου ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, θα υπερασπιστούν τη θέση του αμερικανού προέδρου για τη στρατιωτική εμπλοκή στη Συρία. Ο υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι και ο υπουργός Άμυνας, Τσακ Χέγκελ θα καταθέσουν ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, σε μια ανοιχτή δημόσια ακρόαση επί του θέματος της στρατιωτικής επίθεσης κατά του καθεστώτος Άσαντ .

Νωρίτερα και μετά από τη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο τη Δευτέρα, οι ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές, Τζον Μακέιν και Λίντσεϊ Γκράχαμ χαρακτήρισαν «καταστροφική» μια πιθανή απόρριψη από το Κογκρέσο του ψηφίσματος που θα εξουσιοδοτεί τον αμερικανό πρόεδρο, να προχωρήσει στη χρήση στρατιωτικής βίας .

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC , το αεροπλανοφόρο USS Nimitz έπλευσε προς την Ερυθρά Θάλασσα , αν και δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα μετάσχει στις πιθανές επιχειρήσεις κατά της Συρίας.

Εν τω μεταξύ, χάκερ που υποστηρίζουν το συριακό καθεστώς, εισέβαλαν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα των Αμερικανών πεζοναυτών, καλώντας τους στρατιώτες να αψηφήσουν τις εντολές του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. «Ο Ομπάμα είναι ένας προδότης που θέλει να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο για να σώσει τους αντάρτες της Αλ-Κάιντα», αναφέρεται στο μήνυμα των χάκερ.

Το Σώμα των Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσε την ηλεκτρονική εισβολή, αναφέροντας επίσης ότι η ιστοσελίδα Marines.com, επανήλθε στη φυσιολογική της μορφή. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.