.Στην Εισαγγελία του Α.Π. ο φάκελος «Χρυσή Αυγή»

Το φάκελο Χρυσή Αυγή ανοίγει η κυβέρνηση, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη που πάγωσε τη χώρα. Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, έστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, το φάκελο της Κρατικής Ασφάλειας με 32 επεισόδια που αποδίδονται σε μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας στην επιστολή του ότι «συνιστούν διαρκή δράση εγκληματικής οργάνωσης» και ζητώντας την ένταξη στον αντιτρομοκρατικό νόμο όλων των ποινικών περιστατικών.Όπως επισημαίνεται «επιβάλλεται η εγρήγορση της πολιτείας και η ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπει το Σύνταγμα, ο ποινικός κώδικας».
Εν τω μεταξύ, αποκαλύψεις με στοιχεία και ονόματα από πρώην μέλος του σκληρού πυρήνα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, για τον τρόπο δράσης της.
Σε συνέντευξή του στο Έθνος, μιλά για πρότυπα παραστρατιωτικής ομάδας, με σχέσεις ακόμη και με παρεμπόριο, ενώ σε μια ομολογία που σοκάρει λέει ότι για να αποδείξει κάποιος την πίστη του στην οργάνωση έπρεπε να προχωρήσει σε συγκεκριμένες δράσεις στις οποίες περιλαμβάνονταν επιθέσεις και χτυπήματα εναντίον μεταναστών, αλλά και αντιπάλων. Δηλώνει ακόμη ότι ο καθ' ομολογίαν του δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν υπαρχηγός στην ομάδα και πως ο 34χρονος είχε στοχοποιηθεί λόγω της αντιφασιστικής του δράσης.  
Την ίδια ώρα, «κλειδί» για τα γεγονότα της Αμφιάλης αποτελεί το κινητό τηλέφωνο του δράστη. Περισσότερες από μία κλήσεις δέχθηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς λίγο πριν μεταβεί στον τόπο του εγκλήματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αστυνομία έχει ήδη βρει τους αριθμούς των τηλεφώνων, αλλά και μηνύματα. 
Τα επεισόδια βίας στην Ελλάδα καταδικάζουν οι ΗΠΑ. 
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρί Χαρφ, απαντώντας σε ερώτηση για τη δολοφονία αριστερού ακτιβιστή από οπαδό της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ότι είναι ενήμεροι για την πρόσφατη δολοφονία και για τις διαδηλώσεις που ακολούθησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ απέστειλε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.