.Μονόδρομος για την προοπτική της χώρας η ακύρωση του μνημονίου

 Το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ,συνεχίζει τον αγώνα για την ανατροπή «της Κυβέρνησης του Μνημονίου», έστειλε από την Ηγουμενίτσα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε απόψε ομιλία στην Θεσπρωτική πρωτεύουσα, με αφορμή την λειτουργία του 1ου Camping της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Δρέπανο.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά: « η ακύρωση του μνημονίου και η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης είναι μονόδρομος για τη προοπτική της χώρας και την απαντοχή του λαού. 

Ούτε λεπτό διακοπή, στον αγώνα να απαλλάξουμε την Ελλάδα από την κυβέρνησή του μνημονίου.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε   στον Πρωθυπουργό ,
«να μην τολμήσει να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία του Έλληνα εργαζόμενου» και πρόσθεσε:

«Θυμίζω -για μία ακόμα φορά- στον κύριο Σαμαρά, ότι οι Έλληνες πολίτες, ανακεφαλαιοποιούν τις χρεοκοπημένες τράπεζες από το υστέρημά τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, είναι ο πραγματικός προστάτης και εγγυητής της ατομικής ιδιοκτησίας του πολίτη, ενώ χαρακτήρισε  «πραγματικό κίνδυνο για το σπίτι του δανειολήπτη», τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο « ως εντολοδόχους των δανειστών».

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της  κυβέρνηση, λέγοντας ότι , αυτή καιροφυλαχτεί, να περάσει ολοένα και σκληρότερα μέτρα μες στη καρδιά του καλοκαιριού, «σαν το κλέφτη, ευελπιστώντας ότι, δε θα τη πάρουμε χαμπάρι». Μέσα στο καλοκαίρι, είπε, « μας ήρθε ο κ. Σόιμπλε για να επιθεωρήσει τα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχει επεξεργαστεί ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο, τόνισε, «ένα σχέδιο που χαίρει εκτίμησης και αναφοράς διεθνώς, ως η μόνη ρεαλιστική εναλλακτική λύση στη καταστροφική πορεία της λιτότητας».

Απευθυνόμενος στην νεολαία ο κ. Τσίπρας, επεσήμανε  ότι, « είναι η γενιά της ανατροπής, η γενιά της ελπίδας.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.