.Προγράμματα “Διακοπές στο Σχολείο”

Ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση «ΕΛΙΞ», ξεκινούν την Τρίτη 25 Ιουνίου προγράμματα δωρεάν δημιουργικής απασχόλησης το καλοκαίρι για παιδιά 6 έως 12 ετών με τίτλο «Διακοπές στο Σχολείο».
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν δύο (2) προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, διάρκειας 2 εβδομάδων το καθένα, από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 19 Ιουλίου. Στα προγράμματα θα συμμετέχουν περίπου 200 παιδιά κατοίκων της περιοχής.

Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» θα περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες, όπως εικαστικά, ομαδικά παιχνίδια κλπ, ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες στο πάρκο Γουδί και το προαύλιο χώρο του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου.
Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει τους εργαζόμενους γονείς και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προσφέροντας την δυνατότητα στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες 
όπου θα αναδειχθούν τα ενδιαφέροντά τους και θα αναπτυχθούν τα ταλέντα τους μέσα από ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με ομάδες καταρτισμένων εθελοντών από όλη την Ευρώπη.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.