.ΤΣΣΚΑ - Μπαρτσελόνα 74-73


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε την 3η θέση της φετινής Ευρωλίγκας, με τους ρώσους να επικρατούν με
74-73 στο τέλος τηςΜπαρτσελόνα. Το παιχνίδι ήταν μεγάλο ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Ετόρε Μεσίνα να έχει σε πολύ καλή μέρα τους Κριάπα (16 πόντους), Ουίμς (14 πόντους) και Τζάκσον (13 πόντους). Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Ναβάρο με 17 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετός.

Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα να μην βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι στα πρώτα λεπτά του αγώνα. 

Η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε με ένα σερί 11-2, αλλά στη συνέχεια η ισπανική ομάδα αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει το σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 15-12 υπέρ του συγκροτήματος του Ετόρε Μεσίνα.
Στη συνέχεια οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ενώ για λίγο πήραν ακόμα και το προβάδισμα. 

Ο Αμπρίνες έδωσε λύσεις στην επίθεση, ενώ από την άλλη ο Βίκτορ Κριάπα βρέθηκε σε καλή μέρα επιθετικά και κράτησε τηνΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ύψος της. Έτσι το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες με 35-35.

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πάρει και μία καλή διαφορά απέναντι στην ισπανική ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο με τους Ουίμς καιΚριάπα να χαρίζουν πόντους στην ομάδα τους. 

Η ρωσική ομάδα κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στο παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει σκορ κυρίως από τον Τοντόροβιτς. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 59-54 υπέρ της ομάδας του Μεσίνα.

Αν και οι ρώσοι κράτησαν το προβάδισμα, η ισπανική ομάδα κατάφερε να κάνει το ματς ντέρμπι στο τέλος και να διεκδικήσει τη νίκη και την 3η θέση στην Ευρωλίγκα. Ο Ναβάρο στο πιο κρίσιμο σημείο δήλωσε παρών και έβαλε την ομάδα του μπροστά με 73-72, 30’’ πριν το τέλος του αγώνα. 

Με δύο βολές του Τζάκσον όμως η ΤΣΣΚΑ κέρδισε το ματς και την 3η θέση με 74-73, καθώς η "Μπάρτσα" δεν μπόρεσε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση του ματς.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.