.ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ...


Kι ενώ ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί την Ουάσινγκτον και τη Σεούλ με θερμοπυρηνικό πόλεμο, το στράτευμα του ηγέτη της Β. Κορέας εμφανίζεται διχασμένο καθώς όπως αποκαλύπτει η βρετανική ταμπλόιντ "Telegraph", πρώην Βορειοκορεάτης αρχιστράτηγος επισημαίνει ότι πολλοί στρατιώτες αρνούνται να υπακούσουν στις διαταγές του νεαρού δικτάτορα...
Την ίδια ώρα, η Κίνα κλείνει το συνοριακό πέρασμα της πόλης Νταντόνγκ στα βορειοανατολικά της χώρας προς τη Β. Κορέα για τους τουρίστες ενώ η Ιαπωνία από χθες έχει αναπτύξει πυραύλους Patriot στο Τόκιο για λόγους ασφαλείας. "Τα τουριστικά πρακτορεία δεν μπορούν να οργανώσουν ταξίδια εκεί γιατί η βορειοκορεατική κυβέρνηση ζήτησε από τους ξένους να εγκαταλείψουν τη χώρα. 

Απ' όσο γνωρίζω οι επιχειρηματίες μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα", τόνισε αξιωματούχος υπό καθεστώς ανωνυμίας. Από την πλευρά της, εκπρόσωπος τουριστικού πρακτορείου στη Νταντόνγκ δήλωσε ότι η απόφαση να κλείσει το πέρασμα της Νταντόνγκ για τους τουρίστες ελήφθη από τη Βόρεια Κορέα.

Από την πλευρά της η Σεούλ κατηγορεί την Πιονγιανγκ για κυβερνοεπιθέσεις που παρέλυσαν τις μεγαλύτερες νοτιοκορεατικές τράπεζες αλλά και τα δίκτυα της χώρας.

Στο μεταξύ, αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν μυστική συνάντηση μέσα στον Μάρτιο Αμερικανών και Βορειοκορεατών αξιωματούχων προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα από την πλευρά της Πιονγιάνγκ και να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή. 

Η συνάντηση έγινε αφότου η Πιονγιάνγκ προχώρησε και στην τρίτη πυραυλική δοκιμή και άρχισε να υιοθετεί πολεμική ρητορική κατά της Ουάσινγκτον και της Σεούλ.

Στο Λονδίνο, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Βορειοκορεάτης πρέσβης ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του Ντέιβιντ Κάμερον γεγονός που ενισχύει τις ενδείξεις περί εκτόξευσης πυραύλου από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Οπως γράφει η βρετανική ταμπλόιντ "Telegraph", έξω από την πρεσβεία είναι παρκαρισμένο τις τελευταίες ώρες ένα βαν με το οποίο ενδέχεται να εγκαταλείψει τη Βρετανία ο πρέσβης.

Από την πλευρά του, ο ΟΗΕ, δια στόματος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν , προειδοποίησε ότι η κρίση στην κορεατική χερσόνησο μπορεί να καταστεί ανεξέλεγκτη.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.