.Ραντεβού χωρίς τελική συμφωνία


Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με την Τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Παρόντες οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο αναπληρωτής του Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής του Νότης Μηταράκης.

«Ορισμένα μέτωπα πιθανώς να κλείσουν σήμερα. Είμαι αισιόδοξος, οι συζητήσεις συνεχίζονται», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης με την ομάδα Τόμσεν. 

Με αυτό τον έμμεσο τρόπο, ο κ. Στουρνάρας προανήγγειλε ότι στο ραντεβού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους ελεγκτές της Τρόικας δεν θα επέλθει οριστική συμφωνία. 

Από αυτή τη δήλωση τεκμαίρεται ότι παραμένει χάσμα μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών για θέματα, όπως οι αποχωρήσεις δημοσίων υπαλλήλων και η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών με όσο το δυνατόν ευνοϊκότερους όρους για τους φορολογούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο υπουργείο Οικονομικών, ο Γιάννης Στουρνάρας αναχώρησε για το Μαξίμου, ενώ στο γραφείο του έμειναν οι Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, που είχαν τηλεδιάσκεψη με τις Βρυξέλλες, στο «παρά ένα» της συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.