.Ε. Λίνεν: «Να μάθετε την ιστορία του συλλόγου που παίζετε»


 Μέσα στη θύελλα που έχει προκαλέει ο ναζιστικού τύπου χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη, στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια το περασμένο Σάββατο, ο Εβαλντ Λίνεν βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ενωσης για θέματα που δεν αφορούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Γερμανός τεχνικός, κάλεσε τους παίκτες του "Δικεφάλου" να μάθουν την ιστορία και τη φιλοσοφία του συλλόγου, ενώ απέδωσε το περιστατικό στην αλαζονεία του Κατίδη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι είναι η τελευταία φορά που ανέχεται ο ίδιος τέτοια συμπεριφορά.

«Κάποιοι από εσάς έχετε στο μυαλό σας μόνο να γκρινιάζετε όταν δεν παίζετε και να σκέφτεστε τι θα γράψετε στο Facebook και το Twitter», 

ανέφερε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Λίνεν για να συμπληρώσει ότι «... αφού περνάτε τόσες ώρες στο ίντερνετ, θα έπρεπε να μπείτε να διαβάσετε την ιστορία της ομάδας που παίζετε. Να μάθετε τι σημαίνει το έμβλημα που φοράτε στη φανέλα, πώς φέρονταν οι μεγάλοι παίκτες που τη φόρεσαν και την αντιφασιστική φιλοσοφία του συλλόγου».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.