.Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση


Την καταδίκη όλων των κομμάτων προκάλεσε η εμπρηστική επίθεση από αγνώστους, που έγινε το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Κεδίκογλου, στον Λόφο του Στρέφη. Οι δράστες, έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο του τριώροφου κτηρίου, έριξαν εύφλεκτο υλικό κι έβαλαν φωτιά πετώντας μολότοφ. Στο σπίτι βρίσκονταν ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου, η σύζυγός και το τρίχρονο παιδί τους.

«Αντί να αναγνωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις σοβαρότατες ευθύνες που έχει με τις ρητορείες περί «καλής» και «κατανοητής» πολιτικής βίας, τις απειλές λυντσαρίσματος αντιπάλων και τις θεωρίες για ... μολότοφ ανακύκλωσης και λοστάρια οικιακής χρήσης, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα. 

Ας κρίνουν οι πολίτες», σημειώνει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων του τελευταίου τριημέρου.
Ο Σίμος Κεδίκογλου, κάλεσε το σύνολο του πολιτικού κόσμου, να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις «την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας». Το να στοχοποιούν, πρόσθεσε, συγγενείς και μικρά παιδιά, το μόνο που πετυχαίνουν οι θιασώτες της βίας, είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας.
Η απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου πέφτει στο κενό, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Επίσης, εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας, πως κάθε λεπτό, που διατηρεί στις τάξεις του βουλευτές που δηλώνουν αλληλέγγυοι στη βίλα Αμαλία, και πως η αναρχία είναι δημοκρατία, αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει ότι η επίθεση αυτή, αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στην κλιμάκωση της βίας, την καταδικάζει και προειδοποιεί όσους παίζουν με τα σπίρτα, ότι η πυρκαγιά επεκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις.
Η Δημοκρατική Αριστερά επισημαίνει, ότι πρόκειται για ενέργειες που τραυματίζουν τη δημοκρατική ομαλότητα και απειλούν την κοινωνία.
«Πρόκειται για ενέργειες που τραυματίζουν τη δημοκρατική ομαλότητα και απειλούν την κοινωνία», τονίζει μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα και η Δημοκρατική Αριστερά. «Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει όλα τα κρούσματα βίας» καταλήγει η ανακοίνωση.
 Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, τόνισε, πως τα γκαζάκια θα μας βρουν απέναντι. Η ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει στο ζύγι.
Το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του τονίζει μεταξύ άλλων, πως οι ενέργειες αυτές προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν να αποπροσανατολίσουν και να τρομοκρατήσουν το λαό.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.