.«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενθαρρύνει πολιτικά τις πράξεις βίας»


Οι δηλώσεις των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις αστυνομικές επιχειρήσεις στην Βίλα Αμαλία και την ΑΣΟΕΕ συνιστούν «πολιτική ενθάρρυνση πράξεων βίας», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Φώφη Γεννηματά, επικαλούμενη «ανεύθυνες δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του κ. Σκουρλέτη πριν από λίγες ημέρες και του κ. Καραγιαννίδη σήμερα, με τις οποίες νομιμοποιούν πολιτικά την χρησιμοποίηση ροπάλων, αντιασφυξιογόνων μασκών και υλικών παραγωγής μολότοφ», επισημαίνει ότι πρόκειται για στάση που προκαλεί «απογοήτευση και θλίψη».

«Τους καλούμε να αναλογιστούν το μήνυμα που εκπέμπουν στην ελληνική κοινωνία. Μήνυμα πολιτικής αποδοχής της γενικευμένης βίας και των αντικοινωνικών συμπεριφορών, που τραυματίζουν την Δημοκρατία και απαξιώνουν το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους με ειρηνικό τρόπο. 

Ας μην ευτελίζουν με τη θεσμική και πολιτική τους ανευθυνότητα τους αγώνες του ελληνικού λαού», αναφέρει καταλήγοντας η εκπρόσωπος Τύπου 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.