.Αλ. Παπαρήγα: To KKE πάει κόντρα στο ρεύμα


Στην τρικομματική κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία μίλησε σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 94 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.
   
Το ΚΚΕ είναι αυτό που πραγματικά πάει κόντρα στο ρεύμα, επειδή καλεί τον λαό να παλέψει για την κατάργηση των μονοπωλίων, τη μονομερή διαγραφή του χρέους και όχι την επιμήκυνση των δόσεων και το προσωρινό μορατόριουμ, είπε η κ. Παπαρήγα και υπογράμμισε: 

«Η τρικομματική κυβέρνηση καμώνεται ότι πάει κόντρα στο ρεύμα όταν απολύει δημόσιους υπαλλήλους, όταν αποκρατικοποιεί, όταν υπογράφει μνημόνια, γιατί τάχα με αυτόν τον τρόπο συγκρούεται με πρακτικές και συνήθειες του παρελθόντος.
   
Η αποκρατικοποίηση και η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς, η πιο βαθειά ενσωμάτωση στην ΕΕ, εμφανίζονται ως η πεμπτουσία του εκσυγχρονισμού, του νέου και του μοντέρνου. Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πάει κόντρα στο ρεύμα όταν προτείνει μορατόριουμ για πληρωμή του χρέους, διευθέτηση των δόσεων, ή την αστική συνταγή του ΔΝΤ και του Ομπάμα σε αντίθεση με την διαχείριση της Μέρκελ».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.