.Απόπειρα διάρρηξης σε γραφείο της ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων


Επιβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ότι έγινε απόπειρα διάρρηξης σε γραφείο στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο οποίο φυλασσόταν ο φάκελος Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για υπόθεση κλοπής μηχανογραφικής μονάδας, η οποία περιείχε στοιχεία σχετικά με τις άδειες των εργαζομένων.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε απάντηση σχετικής αναφοράς του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Ο υπουργός Εργασίας ενημερώνει ότι μετά τη διαπίστωση απόπειρας διάρρηξης, εκλήθη η σήμανση, έγινε έλεγχος και ελήφθησαν τα αποτυπώματα στο συγκεκριμένο γραφείο, ενώ υπεγράφη και υπουργική απόφαση για εντολή διενέργειας ΕΔΕ, η οποία ανατέθηκε σε προϊσταμένη Τμήματος της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο υπουργός αναφέρει, επίσης, ότι με έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου ανακοινώθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών η διάπραξη αξιόποινης πράξης και ότι θα διαβιβαστεί σε εκείνον και το πόρισμα της ΕΔΕ για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.