.Αντιπαραβολή στις δύο λίστες


Στα τέλη της εβδομάδας πιθανότατα θα έχει ολοκληρωθεί η αντιπαραβολή που διενεργείται από τους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη μεταξύ της ήδη γνωστής και της αυθεντικής λίστας Λαγκάρντ.
Εφόσον προκύψουν διαφορές μεταξύ των δύο εγγράφων, θα αναζητηθούν άμεσα πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Σε εξέλιξη είναι δύο έρευνες – μία στη Βουλή και μία από τους οικονομικούς εισαγγελείς οι οποίοι ελέγχουν τους χειρισμούς των πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.
Η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί ενδοκυβερνητικούς τριγμούς, καθώς η ΔΗΜΑΡ επανήλθε ζητώντας να έρθουν όλα στο φως, να ελεγχθούν όσοι παρανόμησαν και να αποδοθούν ευθύνες. Καλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Αιχμηρό σχόλιο από την Κουμουνδούρου με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη να τονίζει πως στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στις προσπάθειες απόκρυψής της, αποτυπώνεται και συμπυκνώνεται η ελεγχόμενη διάχυτη ανομία και φοροδιαφυγή, η κακοδιοίκηση και η οικειοποίηση δημόσιων πόρων, που δεν ήταν το αποτέλεσμα λαθών ή παραλείψεων, αλλά επιλογή του δικομματισμού προς όφελος μιας συγκεκριμένης οικονομικής ολιγαρχίας.
“Οι μνημονιακοί πολιτικοί κύκλοι αφού επί 20 και πλέον μήνες με έκνομες μεθοδεύσεις κάλυψαν τους διάφορους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του τόπου που εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ, βρίσκονται πλέον αυτοί και οι προστατευόμενοι τους έκθετοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και του Κοινοβουλίου”, σχολίασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.