.Κρίσιμη συνάντηση για το φορολογικό


Σε αγώνα δρόμου έχει αποδυθεί η Κυβέρνηση για να κλείσει το νέο φορολογικό έως τις 11 Δεκεμβρίου, εν μέσω των σφοδρών αντιδράσεων από την αντιπολίτευση και κοινωνικούς φορείς. 
Οι συσκέψεις στο κυβερνητικό επιτελείο είναι συνεχείς, με στόχο τη φορολογική δικαιοσύνη, και σε αυτό το πλαίσιο μελετώνται σενάρια προκειμένου να ενισχυθούν με εισοδηματικά κριτήρια τρίτεκνοι και πολύτεκνοι. 

Οι τελευταίες εξελίξεις θα εξεταστούν στη συνάντηση στις 7μμ των εκπροσώπων των κυβερνητικών εταίρων με τον υπουργό Οικονομικών. 

Η κυβέρνηση με το νέο φορολογικό καταδικάζει στη «φτώχεια και στην ανέχεια πλατιά στρώματα της κοινωνίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την πραγματική και δραστική φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου με συντελεστή 45% στα διανεμόμενα και αδιανέμητα κέρδη, τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, την κατάργηση όλων των άμεσων φόρων και την άμεση κατάργηση των χαρατσιών, των έμμεσων φόρων στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα καύσιμα, προτείνει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.