.«Πλέουμε σε καταιγίδα με 10 μποφόρ», δηλώνει ο Κ. Χατζηδάκης


«Καταφέραμε να διασφαλίσουμε την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη», τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη που παραχωρεί στη γερμανική οικονομική εφημερίδα «Der Handelsblatt», ενόψει της επίσκεψής του, αύριο, στο Βερολίνο. Ο κ. Χατζηδάκης ομολογεί ότι η μεγάλη του ανησυχία είναι η ανεργία και η φτώχεια και επισημαίνει ότι προτεραιότητα αποτελεί τώρα η στήριξη της πραγματικής οικονομίας. 

«Πλέουμε σε μια καταιγίδα με δυνατό άνεμο 10 μποφόρ. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να μην αναποδογυρίσουμε. Αυτό μπορέσαμε έως τώρα να το αποφύγουμε. Καταφέραμε, επίσης, να διασφαλίσουμε την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. 

Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την πραγματική οικονομία», δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και προσθέτει ότι θα διαβεβαιώσει τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, στη συνάντησή τους, αύριο, ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι αναγκαίο προκειμένου η χώρα να προχωρήσει μπροστά. 

«Αυτό περιμένει η Ευρώπη από την Ελλάδα και αυτό είναι και το πατριωτικό καθήκον», υπογραμμίζει και αναφέρει ότι το ερώτημα της παραμονής της Ελλάδα στην ευρωζώνη έχει ήδη απαντηθεί, τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους Ευρωπαίους. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.