.«Μας πάτησαν στο λαιμό»


Λάβρος κατά της τρόικας εμφανίστηκε ο υπ. Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου μίλησε για ασέλγεια σε βάρος των Ελλήνων πολιτών από τους δανειστές.
Τόνισε χαρακτηριστικά: «Μας πάτησαν στο λαιμό». 

Αναφερόμενος στο θέμα της ιθαγένειας επισήμανε ότι «είναι λάθος να πιστεύουμε ότι θα λύσουμε το πρόβλημα με αυστηρότερες διατάξεις», και συμπλήρωσε πως «έτσι ενισχύουμε τη παρουσία και τη δράση της Χρυσής Αυγής». 

Εξανθρωπισμό των φυλακών φιλοδοξεί να φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης με το νέο σωφρονιστικό κώδικα ο οποίος εισάγει μεταξύ άλλων την επέκταση της ημι- ελεύθερης διαβίωσης κρατουμένων, τη δυνατότητα συνεύρεσης συζύγων και συντρόφων, ενώ για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα έκφρασης γνώμης κρατουμένων για θέματα της καθημερινότητάς τους. Προβλέπεται, ακόμη, αύξηση του χώρου που αναλογεί σε κάθε κρατούμενο από 2,5 τετραγωνικά σε 4 με 6 τετραγωνικά. 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρουσίασε και τον κώδικα του δικηγορικού επαγγέλματος, στον οποίο τονίζεται η ανάγκη υποχρεωτικής παράστασης δικηγόρων στα συμβόλαια από την πλευρά του αγοραστή, κάτι που είναι μη συμβατό με όσα προβλέπει το μνημόνιο γύρω από αυτό το θέμα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.